Αρησ Τσαπησ - Αρησ Τσαπησ - Eytyxismenoi Mazi H Synanthsh Toy 8anash Kai / Ο άρης τσάπης είναι ηθοποιός.

24 οκτωβρίου 1994) είναι έλληνας ηθοποιός αλβανικής καταγωγής. Τον άρη τσάπη τον γνωρίσαμε από την συμμετοχή του στη σειρά «ευτυχισμένοι μαζί», όπου υποδυόταν τον γιο του γιάννη μπέζου, θανάση. Ο άρης τσάπης πριν από 11 χρόνια μας συστήθηκε ως ένας από τους τηλεοπτικούς τους γιους του γιάννη μπέζου στη σειρά "eυτυχισμένοι μαζί", όπου υποδυόταν τον . Ξεκίνησε την καριέρα του το 2004. Ο λόγος για τους ηθοποιούς άρη τσάπη .

Το 2021, ο ηθοποιός έγινε και για πρώτη φορά . Î'ρησ Τσαπησ - Eytyxismenoi Mazi H Synanthsh Toy 8anash Kai
Î'ρησ Τσαπησ - Eytyxismenoi Mazi H Synanthsh Toy 8anash Kai from gos.bbend.net
Gr για το νέο του εγχείρημα, για τα νέα του σχέδια αλλά και πόσο τον ωφέλησε ο «θανάσης» στην μετέπειτα . Άφησαν για λίγο τα τηλεοπτικά πλατό και το θεατρικό σανίδι και πήρα τους δρόμους αλλά… χωρίς πυξίδα. Το 2021, ο ηθοποιός έγινε και για πρώτη φορά . Τον άρη τσάπη τον γνωρίσαμε από την συμμετοχή του στη σειρά «ευτυχισμένοι μαζί», όπου υποδυόταν τον γιο του γιάννη μπέζου, θανάση. Ξεκίνησε την καριέρα του το 2004. Ο άρης τσάπης έγινε γνωστός από το ρόλο του στο «ευτυχισμένοι μαζί» όταν ήταν ακόμα μόλις 11 ετών! Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι η παράσταση ένα εξοχικό παρακαλώ (2017).στην τηλεόραση συμμετείχε στη σειρά οι . Ο άρης τσάπης πριν από 11 χρόνια μας συστήθηκε ως ένας από τους τηλεοπτικούς τους γιους του γιάννη μπέζου στη σειρά "eυτυχισμένοι μαζί", όπου υποδυόταν τον .

Gr για το νέο του εγχείρημα, για τα νέα του σχέδια αλλά και πόσο τον ωφέλησε ο «θανάσης» στην μετέπειτα .

Ο λόγος για τους ηθοποιούς άρη τσάπη . Το 2021, ο ηθοποιός έγινε και για πρώτη φορά . Τον άρη τσάπη υποδέχτηκε στα «μεσάνυχτα» το βράδυ της τρίτης η ελεονώρα μελέτη. Ο άρης τσάπης είναι ηθοποιός. Καλεσμένος στην εκπομπή «μεσάνυχτα» βρέθηκε ο άρης τσάπης και μίλησε στην ελεονώρα μελέτη για τα παιδικά του χρόνια, την οικογένειά του αλλά . Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι η παράσταση ένα εξοχικό παρακαλώ (2017).στην τηλεόραση συμμετείχε στη σειρά οι . Ο άρης τσάπης πριν από 11 χρόνια μας συστήθηκε ως ένας από τους τηλεοπτικούς τους γιους του γιάννη μπέζου στη σειρά "eυτυχισμένοι μαζί", όπου υποδυόταν τον . 24 οκτωβρίου 1994) είναι έλληνας ηθοποιός αλβανικής καταγωγής. Ο άρης τσάπης γεννήθηκε το 1994 στην αλβανία. Ξεκίνησε την καριέρα του το 2004. Ο άρης τσάπης μιλάει στο newsbomb. Gr για το νέο του εγχείρημα, για τα νέα του σχέδια αλλά και πόσο τον ωφέλησε ο «θανάσης» στην μετέπειτα . Τον άρη τσάπη τον γνωρίσαμε από την συμμετοχή του στη σειρά «ευτυχισμένοι μαζί», όπου υποδυόταν τον γιο του γιάννη μπέζου, θανάση.

Τον άρη τσάπη τον γνωρίσαμε από την συμμετοχή του στη σειρά «ευτυχισμένοι μαζί», όπου υποδυόταν τον γιο του γιάννη μπέζου, θανάση. Ο άρης τσάπης μιλάει στο newsbomb. Ο 25χρονος σήμερα ηθοποιός, που γνωρίσαμε σαν ως «θανάση» Gr για το νέο του εγχείρημα, για τα νέα του σχέδια αλλά και πόσο τον ωφέλησε ο «θανάσης» στην μετέπειτα . Καλεσμένος στην εκπομπή «μεσάνυχτα» βρέθηκε ο άρης τσάπης και μίλησε στην ελεονώρα μελέτη για τα παιδικά του χρόνια, την οικογένειά του αλλά .

Παρότι μεγάλωσε συνέχισε να ασχολείται με την. «Ευτυχισμένοι μαζί»: Ο μικρός «Θανάσης Μαυροτσούκαλος
«Ευτυχισμένοι μαζί»: Ο μικρός «Θανάσης Μαυροτσούκαλος from www.iefimerida.gr
Ξεκίνησε την καριέρα του το 2004. Παρότι μεγάλωσε συνέχισε να ασχολείται με την. Ο 25χρονος σήμερα ηθοποιός, που γνωρίσαμε σαν ως «θανάση» Καλεσμένος στην εκπομπή «μεσάνυχτα» βρέθηκε ο άρης τσάπης και μίλησε στην ελεονώρα μελέτη για τα παιδικά του χρόνια, την οικογένειά του αλλά . Ο άρης τσάπης μιλάει στο newsbomb. Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι η παράσταση ένα εξοχικό παρακαλώ (2017).στην τηλεόραση συμμετείχε στη σειρά οι . Gr για το νέο του εγχείρημα, για τα νέα του σχέδια αλλά και πόσο τον ωφέλησε ο «θανάσης» στην μετέπειτα . Ο άρης τσάπης είναι ηθοποιός.

Παρότι μεγάλωσε συνέχισε να ασχολείται με την.

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι η παράσταση ένα εξοχικό παρακαλώ (2017).στην τηλεόραση συμμετείχε στη σειρά οι . Ο άρης τσάπης είναι ηθοποιός. Άφησαν για λίγο τα τηλεοπτικά πλατό και το θεατρικό σανίδι και πήρα τους δρόμους αλλά… χωρίς πυξίδα. Παρότι μεγάλωσε συνέχισε να ασχολείται με την. Ο άρης τσάπης έγινε γνωστός από το ρόλο του στο «ευτυχισμένοι μαζί» όταν ήταν ακόμα μόλις 11 ετών! Gr για το νέο του εγχείρημα, για τα νέα του σχέδια αλλά και πόσο τον ωφέλησε ο «θανάσης» στην μετέπειτα . Ο άρης τσάπης πριν από 11 χρόνια μας συστήθηκε ως ένας από τους τηλεοπτικούς τους γιους του γιάννη μπέζου στη σειρά "eυτυχισμένοι μαζί", όπου υποδυόταν τον . Ο άρης τσάπης γεννήθηκε το 1994 στην αλβανία. Ο 25χρονος σήμερα ηθοποιός, που γνωρίσαμε σαν ως «θανάση» Ξεκίνησε την καριέρα του το 2004. Ο άρης τσάπης μιλάει στο newsbomb. 24 οκτωβρίου 1994) είναι έλληνας ηθοποιός αλβανικής καταγωγής. Το 2021, ο ηθοποιός έγινε και για πρώτη φορά .

Το 2021, ο ηθοποιός έγινε και για πρώτη φορά . Ο 25χρονος σήμερα ηθοποιός, που γνωρίσαμε σαν ως «θανάση» Ο άρης τσάπης μιλάει στο newsbomb. Τον άρη τσάπη τον γνωρίσαμε από την συμμετοχή του στη σειρά «ευτυχισμένοι μαζί», όπου υποδυόταν τον γιο του γιάννη μπέζου, θανάση. Παρότι μεγάλωσε συνέχισε να ασχολείται με την.

24 οκτωβρίου 1994) είναι έλληνας ηθοποιός αλβανικής καταγωγής. «Ευτυχισμένοι μαζί»: Ο μικρός «Θανάσης Μαυροτσούκαλος
«Ευτυχισμένοι μαζί»: Ο μικρός «Θανάσης Μαυροτσούκαλος from www.iefimerida.gr
Ο άρης τσάπης είναι ηθοποιός. Καλεσμένος στην εκπομπή «μεσάνυχτα» βρέθηκε ο άρης τσάπης και μίλησε στην ελεονώρα μελέτη για τα παιδικά του χρόνια, την οικογένειά του αλλά . Ο άρης τσάπης έγινε γνωστός από το ρόλο του στο «ευτυχισμένοι μαζί» όταν ήταν ακόμα μόλις 11 ετών! Ο άρης τσάπης γεννήθηκε το 1994 στην αλβανία. Τον άρη τσάπη υποδέχτηκε στα «μεσάνυχτα» το βράδυ της τρίτης η ελεονώρα μελέτη. Το 2021, ο ηθοποιός έγινε και για πρώτη φορά . Ο άρης τσάπης μιλάει στο newsbomb. Άφησαν για λίγο τα τηλεοπτικά πλατό και το θεατρικό σανίδι και πήρα τους δρόμους αλλά… χωρίς πυξίδα.

Τον άρη τσάπη υποδέχτηκε στα «μεσάνυχτα» το βράδυ της τρίτης η ελεονώρα μελέτη.

Παρότι μεγάλωσε συνέχισε να ασχολείται με την. Ο άρης τσάπης μιλάει στο newsbomb. Ο άρης τσάπης έγινε γνωστός από το ρόλο του στο «ευτυχισμένοι μαζί» όταν ήταν ακόμα μόλις 11 ετών! Τον άρη τσάπη υποδέχτηκε στα «μεσάνυχτα» το βράδυ της τρίτης η ελεονώρα μελέτη. Ξεκίνησε την καριέρα του το 2004. Ο 25χρονος σήμερα ηθοποιός, που γνωρίσαμε σαν ως «θανάση» 24 οκτωβρίου 1994) είναι έλληνας ηθοποιός αλβανικής καταγωγής. Ο λόγος για τους ηθοποιούς άρη τσάπη . Τον άρη τσάπη τον γνωρίσαμε από την συμμετοχή του στη σειρά «ευτυχισμένοι μαζί», όπου υποδυόταν τον γιο του γιάννη μπέζου, θανάση. Άφησαν για λίγο τα τηλεοπτικά πλατό και το θεατρικό σανίδι και πήρα τους δρόμους αλλά… χωρίς πυξίδα. Ο άρης τσάπης πριν από 11 χρόνια μας συστήθηκε ως ένας από τους τηλεοπτικούς τους γιους του γιάννη μπέζου στη σειρά "eυτυχισμένοι μαζί", όπου υποδυόταν τον . Ο άρης τσάπης είναι ηθοποιός. Gr για το νέο του εγχείρημα, για τα νέα του σχέδια αλλά και πόσο τον ωφέλησε ο «θανάσης» στην μετέπειτα .

Αρησ Τσαπησ - Î'ρησ Τσαπησ - Eytyxismenoi Mazi H Synanthsh Toy 8anash Kai / Ο άρης τσάπης είναι ηθοποιός.. Ο 25χρονος σήμερα ηθοποιός, που γνωρίσαμε σαν ως «θανάση» Άφησαν για λίγο τα τηλεοπτικά πλατό και το θεατρικό σανίδι και πήρα τους δρόμους αλλά… χωρίς πυξίδα. Τον άρη τσάπη υποδέχτηκε στα «μεσάνυχτα» το βράδυ της τρίτης η ελεονώρα μελέτη. Ο άρης τσάπης είναι ηθοποιός. Τον άρη τσάπη τον γνωρίσαμε από την συμμετοχή του στη σειρά «ευτυχισμένοι μαζί», όπου υποδυόταν τον γιο του γιάννη μπέζου, θανάση.

Καλεσμένος στην εκπομπή «μεσάνυχτα» βρέθηκε ο άρης τσάπης και μίλησε στην ελεονώρα μελέτη για τα παιδικά του χρόνια, την οικογένειά του αλλά  αρησ. Ξεκίνησε την καριέρα του το 2004.